Hvorfor skal der bruges så mange oplysninger om medarbejdere?

Vi spørger om en del personlige oplysninger ifb. med din ansøgning som frivillig medarbejder. Det gør vi først og fremmest fordi det er et krav fra Roskilde Festivalens side – bl.a. fordi du som frivillig medarbejder på Roskilde Festival automatisk er dækket ind under deres arbejdsskade-forsikring.

Det er altså for at have papirarbejdet i orden når festivalen starter, så vi allesammen kan fokusere på at have det sjovt.

Hvad bruger i oplysningerne til?

Udover at registreringen som frivillig medarbejder sendes til Roskilde Festivalen (se ovenfor), har vi brug for at kunne kontakte dig umiddelbart op til festivalen. Bl.a. ang. informations-mødet, og iøvrigt hvis der skulle opstå ændringer eller lignende – også under festivalen.

Desuden vil vi meget gerne holde kontakt til gode medarbejdere. Derfor gemmer vi oplysningerne, så vi hurtigt kan kontakte folk igen næste år—og du får mulighed for at ansøge som én af de første.

Hvad hvis jeg ikke ønsker at i skal beholde oplysningerne?

Du er selvfølgelig ikke bundet til noget som helst næste år, og du kan altid bede om at få din ansøgning og dine oplysninger slettet. Hvis du har brug for at drøfte noget konkret ang. dine oplysninger kan du altid skrive til os via kontakt-formularen.