Hvordan har oplevelsen været for andre frivillige hos Mummbai?

Vi sætter en ære i at skabe en fed festivaloplevelse for alle der er med til at skabe den helt særlige Mummbai-stemning. Her er hvad andre har sagt om at være frivillig hos os:

Jeg har været frivillig hos Mummbai de sidste to år og det har begge gange været en udsøgt fornøjelse. Det er fantastisk at arbejde et sted med så gode mennesker og så godt et arbejdsmiljø.

Der var et fedt fællesskab, gode vilkår for os frivillige og lækker mad, som man kan stå inden for at sælge og derfor er Mummbai det eneste sted jeg har lyst til at arbejde i år.

Det var sjovt at arbejde sammen med folk, som jeg ikke kendte i forvejen, men hurtigt fik en god rytme med. Jeg var glad for at snakke med nogle nye mennesker på den måde.

Jeg har to gange før været frivillig hos jer i Mummbai og har begge gange været helt vild med det! Jeg ser det som en fed mulighed for at møde en masse mennesker, man ikke nødvendigvis ville have mødt i ens ‘dagligdag’ på Roskilde Festival, så derfor er det, for mig at se, lidt en unik oplevelse.

Jeg kunne være sammen med mine venner, og at lederne var så på til at hjælpe og gøre stemningen fed. Det var fedt vi selv kunne vælge musik.

Var overrasket over alle de nye søde mennesker jeg mødte. I stedet for at det var nederen at være på arbejde blev det mega sjovt og var en fest hver gang man kom.

Mummbai er bare et dejligt sted at være. Hvilket jo er grundet til jeg bliver ved med at vende tilbage. Der er god stemning, folk er søde, de frivillige bliver virkelig godt behandlet og har gode arbejdsforhold.

Billeder fra tidligere år

 

Del din oplevelse med os på #mummbai #RF24