Mummbai støtter velgørende formål & donerede 280.000 kr i 2019

Vi arbejder i 2023 videre i tæt samarbejde med Roskilde Festival omkring forbedring af den miljøbelastning vi som stor madbod laver.

Produktionen af fødevarer belaster miljøet pga. forhold som fx produktion, transport, spild & affaldshåndtering. Ting vi ikke umiddelbart tænker over i hverdagen.
Brød, kornprodukter, frugt & danske grøntsager er blandt de mest miljøvenlige produkter. Kød, slik, the, kaffe, vin og alkohol hører til de mest miljøbelastende.

Lokale råvarer og minimum 90% økologi

Vi har mange danske råvarer. Ekstra mange grøntsager, og vi har leverandører der kan give os sæsonbetonede lokalt producerede råvarer, da disse er mest klimavenlige.

I 2018 brugte vi 32 tons økologiske grøntsager, hvilket gav os en økologiprocent på 90.1% – det blev hævet til 90,4 % økologi i 2019.

Minimum 90 % økologiske varer bliver brugt i 2023.

Deling af overskud til velgørende formål

MUMMBAI er en privat drevet bod, som kun startes op én gang om året til Roskilde Festival.

MUMMBAI er med deltagelse årligt på Roskilde Festival med til at støtte de mange velgørende formål som Roskildefonden donerer penge til. Hele det eventuelle overskud doneres ikke alene tll velgørenhed, det bruges også i firmaet til at sikre, at vi kan være med år efter år, købe nyt udstyr mm

I 2019 gav MUMMBAI et donationsbidrag på hele 280.000 kr.

Se mere på www.roskilde-festival.dk.