Om at arbejde i Mummbai-boden

De fleste kommer for at få en masse sjove og udfordrende timer i selskab med andre musik– og madglade mennesker. Selvom du arbejder i boden er der stadig masser af fritid til at hygge sig med venner, drikke sig plørefuld & høre en masse musik. Det foregår nogenlunde sådan her:

Opgaver og kvalifikationer

Timerne i boden kommer til at bestå af forskellige typer arbejdsopgaver. Opbygning, lettere madlavning, anretning, servering, rengøring, opvask, oprydning… alle de sjove, men også mindre sjove opgaver der ligger i at drive en mega-restaurant på en pløjemark. Vi stiller bestemt ingen krav om særlige evner og kvalifikationer, udover en positiv indstilling til arbejdet. Resten skal vi nok lære dig. Send din tilmelding her.

Vagtplan og arbejdstider for frivillige

Arbejdet består af 4 stk. vagter & i alt 32 timer. Vagterne fordeles på alle 8 dage, alle tidspunkter af døgnets timer. Jo flere dage du er på warm-up & festivalen, jo lettere kan du vælge et godt vagtskema, når vi åbner op for vagtplanen i slut april/prima maj. Indtil 2012 skulle man arbejde 24 timer som frivillig, men det er nu ændret fra roskildes side. Fra og med årgang 2012 har man skulle arbejde i alt 32 timer for boder der som os er placeret på campingpladsen.

Boder placeret på selve festivalpladsen som kun har åbent de 4 musikdage, har frivillige der arbejder 24 timer, men her vil man så få alle sine vagter under de 4 musikdage. Mummbai har ikke boder med 24 timers vagter.

Hos Mummbai sammensætter du selv din vagtplan ved at vælge dine vagter senere på året. Du vil skulle vælge 4 vagter, som kan fordeles udover hele festivalperioden. De fleste laver en fed vagtplan med kun få vagter under selve musikdagene. Den bedste vagtplan kan laves, hvis du har mulighed for at være alle 8 dage på Roskilde Festival.

Desuden har vi også opbygningsvagter i ugen inden åbning som du kan vælge. Men husk, at det slet ikke er så tosset at være på vagt hos Mummbai, du spiser nemlig frit af alt vores ret lækre mad & drikke imens!


Skal du med på Roskilde i år? 👉 Bliv frivillig hos Mummbai

 

Fordele for frivillige på Roskilde Festival

Volunteer Camping – gratis for alle

Tidligere har frivillige fra foreninger skulle betale 225 kr. for at bo i Volunteer Camping. Dette ændres, så overnatning i Volunteer Camping bliver gratis for alle. Ønsker du at bo i Volunteer Camping, skal du booke en plads via din People-profil. Det hele foregår i roskilde people-vol system.

Pladserne vil blive fordelt efter først til mølle princippet. Booker man en plads, men bruger den ikke uden at afmelde sig igen, skal man betale et ’no show’-gebyr på 500 kr. Det gør vi for at sikre, at så mange som muligt får glæde af området.

Mummbai arrangerer ikke en fælles camp, men I kan finde andre frivillige gennem vores facebook side.

Ekstra fordele for frivillige hos Mummbai

Arbejdet i Mummbai er frivilligt og du modtager ingen kontant løn. Alligevel har medarbejdere i Mummbai det lidt bedre end andre festivalgæster. Udover festivalarmbånd, tilbyder vi alle medarbejdere mad og drikke mens de er på vagt, oplader til mobilen og en enestående stemning!

Jeg arbejdede på Mummbai sidste år og havde en fantastisk oplevelse, som jeg virkelig har lyst til at gentage. Der var et fedt fællesskab, gode vilkår for os frivillige og lækker mad, som man kan stå inden for at sælge.

— Sagt af en tidligere frivillig hos os. Se flere udtalelser fra andre frivillige.

Regler og indgang for frivillige

Vi har en fest i boden, men sørg alligevel for at sove den ud, inden du møder ind. Ingen frivillige må optræde berusede, eller på anden måde påvirkede på arbejde i boden. Vi er et storkøkken med mange mennesker og meget grej og derfor skal vi passe på hinanden. Bortvises en medarbejder på dette grundlag, ses det som udeblivelse og festivalarmbåndet vil blive inddraget. Vi forventer desuden at folk møder op relativt rene og pæne for at sikre optimal hygiejne i produktionen. Vi udleverer rene t-shirts til arbejde.

Legitimation og udlevering af armbånd

Ifm udleveringen af adgangstegn vil du i Roskilde blive bedt om at identificere dig selv med sygesikring & pas eller kørekort (billed-id).

Se også denne guide til frivillige fra Roskilde Festival:

Guide til frivillige på Roskilde Festival