Om at arbejde i MUMMBAI-boden

De fleste kommer for at få en masse sjove og udfordrende timer i selskab med andre musik– og madglade mennesker. Selvom du arbejder i boden er der stadig masser af fritid til at hygge sig med venner, drikke sig plørefuld & høre en masse musik. Timerne i boden kommer til at bestå af forskellige typer arbejdsopgaver. Opbygning, lettere madlavning, anretning, servering, rengøring, opvask, oprydning… alle de sjove, men også mindre sjove opgaver der ligger i at drive en mega-restaurant på en pløjemark. Vi stiller bestemt ingen krav om særlige evner og kvalifikationer, udover en positiv indstilling til arbejdet. Resten skal vi nok lære dig.

Arbejdet af 4 stk. vagter á 8 timer. Vagterne fordeles på alle 8 dage, alle tidspunkter af døgnets timer. Jo flere dage du er på warm-up & festivalen, jo lettere har vi ved at lægge et godt vagtskema til dig, med mindst mulige vagter på de store musikaftener. Indtil 2012 skulle man arbejde 24 timer som frivillig, men det er nu ændret fra roskildes side. Fra og med årgang 2012 har man skullet arbejde i alt 32 timer for boder der som os er placeret på campingpladsen. Dette gælder også i 2019.

Boder placeret på selve festivalpladsen som kun har åbent de 4 musikdage, har frivillige der arbejder 24 timer, men her vil man så få alle sine vagter under de 4 musikdage. Mummbai har ikke boder med 24 timers vagter.

Hos Mummbai arbejder man 32 timer fordelt på 8 dage. Vi kan næsten altid ligge arbejdsdagene så kun 1-2 af Dine vagter vil ligge under musikdagene. Dette forudsætter dog, at Du også kan arbejde under warm-up dagene. Så husk at melde dig til så mange dage som muligt af på tilmeldingssiden.

Ved tilmelding bliver du spurgt om hvilke dage du er på festivalen. Dette fordi nogen først ankommer senere end den første lørdag til festivalen, men vi går altid ud fra at alle er der torsdag til søndag i musikdagene. Hvis du vælger disse dage fra vil vi højst sansynligt ikke optage dig som medarbejder.

At være frivillig på Roskilde festival vil betyde at der desværre er en chance for at dine vagter vil ligge på aftener, hvor dine favoritbands spiller op til fest.

Der kan være mulighed for at bytte vagter internt under festivalen , eller inden via vores facebook, men ellers er det vilkår, som desværre følger med, og som man skal gøre op med sig selv inden tilmelding. Vagtplanen laves inden musikplanen offentliggøres, så vi har ikke mulighed for at opfylde ønsker angående frihed til at høre et specielt band.

Volunteer Camping – gratis for alle

Tidligere har frivillige fra foreninger skulle betale 225 kr. for at bo i Volunteer Camping. Dette ændres, så overnatning i Volunteer Camping bliver gratis for alle. Ønsker du at bo i Volunteer Camping, skal du booke en plads via din People-profil. Den tekniske løsning er under udvikling, og vi skriver ud, når den er klar.

Pladserne vil blive fordelt efter først til mølle princippet. Booker man en plads, men bruger den ikke uden at afmelde sig igen, skal man betale et ’no show’-gebyr på 500 kr. Det gør vi for at sikre, at så mange som muligt får glæde af området.

Mummbai arrangerer ikke en fælles camp, men I kan finde andre frivillige gennem vores facebook side

Arbejdet i MUMMBAI er frivilligt og du modtager ingen kontant løn. Alligevel har medarbejdere i MUMMBAI det lidt bedre end andre festivalgæster. Udover festivalarmbånd, tilbyder vi alle medarbejdere mad og drikke mens de er på vagt.

Ingen medarbejdere må dog optræde berusede eller på anden måde påvirket på arbejdet. Vi er et storkøkken med mange mennesker og meget grej og derfor skal vi passe på hinanden. Bortvises en medarbejder på dette grundlag, ses det som udeblivelse og festivalarmbåndet vil blive inddraget. Vi forventer desuden at folk møder op relativt rene og pæne for at sikre optimal hygiejne i produktionen. Vi udleverer rene t-shirts til arbejde

LEGITIMATION:

Ifm udleveringen af adgangstegn vil Du i Roskilde blive bedt om at identificere Dig selv med sygesikring & pas eller kørekort (billed-id)

Desuden vil mummbai bede dig acceptere vores arbejdskontrakt ved udfyldelse med Nem-id (elektronisk)

Se desuden eksempel på vores ret fair arbejdskontrakt (PDF, 72k) som skal udfyldes for at arbejde i MUMMBAI.

Ses vi til sommer?