Mummbai støtter velgørende formål

Vi arbejder i 2018 videre i tæt samarbejde med Roskilde Festival omkring forbering af den miljøbelastning vi som stor madbod laver.

Produktionen af fødevarer belaster miljøet pga. forhold som fx produktion, transport, spild & affaldshåndtering. Ting vi ikke umiddelbart tænker over i hverdagen.
Brød, kornprodukter, frugt & danske grøntsager er blandt de mest miljøvenlige produkter. Kød, slik, the, kaffe, vin og alkohol hører til de mest miljøbelastende.

Vi har mange danske råvarer. Ekstra mange grøntsager, og vi har leverandører der kan give os sæsonbetonede lokalt producerede råvarer, da disse er mest klimavenlige. 

I 2017 brugte vi 32 tons økologiske grøntsager, hvilket gav os en økologiprocent på 87 % - det skal vi dog gøre endnu bedre i 2018. Hvor 90 % økologiske varer er målet

MUMMBAI er en privat drevet bod, som kun startes op én gang om året til roskilde festival.

MUMMBAI er med deltagelse årligt på Roskilde Festival med til at støtte de mange velgørende formål som roskildefonden donerer penge til. 

Derudover gives penge til mange andre velgørende formål. Se mere på www.roskilde-festival.dk.

Organisationer

I 2009-2012 blev givet penge til Dansk-Indisk Børnehjælp, som vi modtog nedenstående fra:

Hej Mummbai - Indian Streetfood,
Vi er meget glade for jeres interesse og at I har valgt at donere penge til vores indsats i Indien.
Ligeledes er vi glade for at I også har ønsket at bidrage til at oplyse om vores arbejde ...og vores projekter i relation til miljømæssig bæredygtighed: Solceller, solvandvarmere, biogas og plantning af træer, skolestøtte, mikrokredit og uddannelse af pigerne på børnehjem.
Pengene vi fik ...er blevet fordelt på en række af de skitserede projekter og vi er meget glade for at det har været muligt at realisere alle vores planlagte projekter. Ikke mindst takket være indsamlinger og specifikke aktiviteter...
 
På foreningens vegne vil jeg gerne sige jer mange tak for jeres bidrag.
Glædelig jul og godt nytår til jer alle. De bedste hilsner
Lisbeth, Dansk - Indisk Børnehjælp

I lyset af flygtninge katastrofen i Syrien besluttede vi fra 2013 at donere en del af overskudet til Dansk Røde Kors arbejde i syrien.

Vi har nu et Guld erhvervspartner medlemsskab med Dansk Røde Kors & donerer herigennem til Deres arbejde. Dette forsætter i 2018.